U bent hier: Home / Nieuws / Meet & Greet Mollier TU/e Bouwkunde, 7 februari 2017

Meet & Greet Mollier TU/e Bouwkunde, 7 februari 2017

Dinsdag 7 februari vond de jaarlijkse Meet&greet plaats van Studievereniging Mollier van de unit BPS (TU/e). Omdat de Stichting FellowFSE (zie www.fellowfse.nl) de Studievereniging ook sponsort mag de stichting daar ook een pitch over haar activiteiten houden.

Meestal doe ik dat als Fellow FSE, en ook dit jaar heb ik dat voor mijn rekening genomen. In totaal waren er 16 bureaus die een pitch hielden, meestal met 2 a 3 man/vrouw vertegenwoordigd. Het aantal masterstudenten neemt helaas af, er waren er zo'n 20. Daarvan heb ik er toch een aantal kunnen interesseren om in FSE af te studeren.

Een van de studenten was getriggerd door de vluchtbelemmering die de overdruk van een ontwikkelende brand geeft in goed geisoleerde woningen. Die overdruk houdt in dat je de woningtoegangsdeur niet open krijgt. Hij was door zijn huisbaas gesommeerd om minder te ventileren uit oogpunt van energiebesparing, en zag hierin een reden om juist wel te ventileren. Aan creativiteit ontbreekt het studenten gelukkig nog steeds niet!

Ruud van Herpen (Fellow FSE - TU/e), Februari 2017

Download verslag Meet & Greet 2017