U bent hier: Home / Nieuws

Nieuws

Nieuwsberichten . . . .

Promotiefilmpje FSE aan de TU/e gelanceerd

De behoefte aan Fire Engineers is in de ingenieurspraktijk erg groot. Door de vergrijzende gebouwpopulatie en de energietransitie ontstaan heel andere brandrisico's die met de huidige brandveiligheidsvoorschriften niet worden afgedekt. Afstudeerders in het vakgebied FSE zijn dus meer dan welkom!

Promotiefilmpje FSE aan de TU/e gelanceerd - Lees verder...

Nominaties NIPV-VVBA Scriptieprijs 2022

Op vrijdagmiddag 25 maart 2022 zijn op de Technische Universiteit Eindhoven tijdens de expertclass FSE–Next Generation de nominaties voor de NIPV-VVBA scriptieprijs 2022 bekend gemaakt. De scriptieprijs is een initiatief van de VVBA (Vereniging van Brandveiligheid Adviseurs) en het NIPV (Nederlands Instituut Publieke Veiligheid). De winnaar wordt op 9 juni 2022 bekendgemaakt tijdens het congres Fire Safety & Science in Arnhem.

Nominaties NIPV-VVBA Scriptieprijs 2022 - Lees verder...

Fire resilience of residential buildings in CLT

Master research of Andrés Berdugo Calderon about fire resilience of residential buildings in CLT published in February 2022. A nice coöperation of Politecnico Torino, Eindhoven University of Technology and the Peutz Fire Lab.

Fire resilience of residential buildings in CLT - Lees verder...

Seminars en congressen brandveiligheid

Nu alle Coronamaatregelen van de baan zijn lijkt er dit voorjaar een inhaalslag gaande aan seminars en congressen brandveiligheid.

Seminars en congressen brandveiligheid - Lees verder...

Thermomechanical modelling of composite slab joints under fire

Sue Ellen de Nijs investigated in this master research the influence of a thermal action caused by fire on composite slab joints in precast floors.

Thermomechanical modelling of composite slab joints under fire - Lees verder...