U bent hier: Home / IFV VVBA scriptieprijs / 2018 IFV VVBA Scriptieprijs / Scriptieprijs 2018 IFV - VVBA

Scriptieprijs 2018 IFV - VVBA

Ben jij in 2017 of 2018 afgestudeerd? Heeft jouw onderwerp te maken met brandpreventie, protectie, repressie, nazorg, of brengt het met fire engineering de juiste verbanden tussen de schakels in de veiligheidsketen? Stuur dan je scriptie in!

De scriptie dient ter afronding van een master- of bacheloropleiding in 2017 of 2018 aan een onderwijsinstelling in het Nederlandse taalgebied. De scriptie moet in het Nederlands of Engels zijn opgesteld en een omvang hebben van tenminste 15 ect (420 studiebelastingsuren). De scriptie moet door de onderwijsinstelling met tenminste een voldoende zijn beoordeeld.

Beoordelingscriteria:

Belangrijke criteria in de beoordeling van de scriptie zijn de actualiteit en maatschappelijke relevantie van het onderwerp, de mate van innovatie, de toepasbaarheid, de diepgang en het wetenschappelijk niveau.

Voor de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid stellen IFV en VVBA een scriptieprijs beschikbaar ter waarde van € 1200,=

Indiening:

Scripties indienen in pdf-formaat, per mail bij Natinja Kuilder (n.kuilder@nieman.nl), voor 1 september 2018. De genomineerden worden bekend gemaakt in de expertclass ‘FSE - Next Generation’ aan de TU Eindhoven op 13 september 2018. De genomineerden mogen hun scriptie presenteren tijdens het IFV FSS congres op 15 november 2018, waar de winnaar bekend wordt gemaakt.

Download de voorwaarden voor deelname scriptieprijs