U bent hier: Home / IFV VVBA scriptieprijs / 2015 IFV VVBA scriptiepijs / Nominaties IFV VVBA scriptieprijs 2015

Nominaties IFV VVBA scriptieprijs 2015

Expertclass ‘FSE – Next Generation’ Op donderdag 10 september 2015 zijn op de Technische Universiteit Eindhoven tijdens de expertclass ‘FSE – Next Generation’ de nominaties voor de IFV-VVBA scriptieprijs 2015 bekend gemaakt.

De scriptieprijs is een gezamenlijk initiatief van het IFV (Instituut Fysieke Veiligheid) en de VVBA (Vereniging van BrandveiligheidAdviseurs). De prijs wordt jaarlijks toegekend aan de beste bachelor- of masterscriptie, uitgevoerd aan een onderwijsinstelling in het Nederlands-Vlaamse taalgebied. Dat de ‘next generation’ in opkomst is blijkt wel uit het grote aantal inzendingen. In totaal werden 18 scripties ingezonden voor nominatie.

Uit de inzendingen zijn door de VVBA scriptiecommissie, onder aanvoering van prof. ir. Peter van de Leur en ir. Erik Janse, vier scripties genomineerd. De winnaar wordt tijdens het Fire Safety and Science congres van het IFV (4 en 5 november 2015) bekend gemaakt door de IFV-jury.

Nominaties:


Meer info:

De genomineerde scripties zijn te downloaden van de websites van het IFV, de VVBA en de Fellow FSE van de TU Eindhoven. Voor het Fire Safety and Science congres van het IFV op 4 en 5 november is aanmelden mogelijk via de website van het IFV.

Download het persbericht Nominaties IFV VVBA scriptieprijs 2015

www.ifv.nl

www.vvba.nl

www.fellowfse.nl