U bent hier: Home / IFV VVBA scriptieprijs

IFV VVBA scriptieprijs

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt voor de beste master of bachelor afstudeerscriptie op het gebied van brandveiligheid in Nederland en Vlaanderen. De winnaar is bekend gemaakt tijdens het FSS-congres (Fire Safety and Science) van het IFV. Aan de prijs is een geldbedrag van € 1200,-- verbonden, te besteden aan opleiding of kennisverwerving op het gebied van brandveiligheid.


Voor de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid. Het onderwerp van je scriptie had te maken met brandpreventie, protectie, repressie, nazorg, of brengt het met fire engineering de juiste verbanden tussen de schakels in de veiligheidsketen.

Welke scripties komen in aanmerking

De scriptie dient ter afronding van een master- of bacheloropleiding in 2017 of 2018 aan een Nederlandse of Belgische onderwijsinstelling. De scriptie moet in het Nederlands of Engels zijn opgesteld en een omvang hebben van tenminste 15 ect (420 studiebelastingsuren). De scriptie moet door de onderwijsinstelling met tenminste een voldoende zijn beoordeeld.

Beoordelingscriteria

Belangrijke criteria in de beoordeling van de scriptie zijn de actualiteit en maatschappelijke relevantie van het onderwerp, de mate van innovatie, de toepasbaarheid, de diepgang en het wetenschappelijk niveau.

Prijs

Door het IFV en de VVBA wordt een geldbedrag van € 1200,= beschikbaar gesteld, te besteden voor verdere persoonlijke ontwikkeling op het vakgebied van brandveiligheid.

Indiening

Scripties indienen in pdf-formaat, per mail bij Natinja Kuilder (n.kuilder@nieman.nl), voor 1 september 2018. De genomineerden worden bekend gemaakt in de expertclass ‘Next Generation’ aan de TU Eindhoven op 13 september 2018. De genomineerden mogen hun scriptie presenteren tijdens het IFV FSS congres op 15 november 2018, waar de winnaar bekend wordt gemaakt.

Lees meer op IFV.nl en op VVBA.nl