U bent hier: Home / Agenda / Expertclass 'Next Generation'van de Stichting FellowFSE wo2

Expertclass 'Next Generation'van de Stichting FellowFSE wo2

n expertclasses presenteert de TU/e nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek en de alledaagse ingenieurspraktijk. Een verbinding ook tussen wetenschappelijk medewerkers en studenten aan de TU/e met de publieke en private partijen die zich met brandveiligheid in bouwwerken en gebouwen bezig houden.
Wanneer 13-09-2018
van 13:30 tot 18:00
Waar Vertigo 5, VRT. 5.07
Naam
Telefoonnummer 06-54900551
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

In expertclasses presenteert de TU/e nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek en de alledaagse ingenieurspraktijk. Een verbinding ook tussen studenten aan de TU/e en de publieke en private partijen die zich met brandveiligheid in bouwwerken en gebouwen bezig houden.

In deze expertclass worden de onderzoekslijnen van de fellow FSE aan de TU/e toegelicht en de doelen van de Stichting FSE WO2 gepresenteerd. Daarin is eveneens aandacht voor de lopende onderzoeken die door de Stichting FSE WO2 gesteund worden.

Het hoogtepunt van de expertclass ‘FSE - Next Generation’ wordt gevormd door de bekendmaking van de nominaties voor de jaarlijkse VVBA IFV scriptieprijs 2018. Een scriptieprijs voor de meest innovatieve, spraakmakende of relevante master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid.

U bent van harte uitgenodigd om kosteloos bij deze expertclass aanwezig te zijn. Mogelijk wordt u geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen het onderwijs en de praktijk.

Meer informatie en aanmelden (voor 7 september) 

PROGRAMMA

 • Welkom
  Ruud van Herpen, namens TU/e en Stichting FSE-WO2
 • Gevels en brand – soms een gevaarlijke combinatie
  Rudolf van Mierlo, DGMR
 • New concepts for fire safety of building occupants
  Ruud van Herpen, fellow FSE TU/e
 • Presentaties van enkele studentonderzoeken
 • Bekendmaking nominaties IFV-VVBA scriptieprijs
  David den Boer, VVBA