U bent hier: Home / Agenda / Expertclass FSE-Next Generation 2023

Expertclass FSE-Next Generation 2023

In deze expertclass wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en onderzoeken vanuit de TU/e op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. Het hoogtepunt van de expertclass wordt gevormd door de nominaties voor de NIPV-VVBA scriptieprijs 2023.
Wanneer 21-04-2023
van 13:30 tot 17:30
Waar TU Eindhoven, gebouw Vertigo
Naam
Deelnemers bachelor en masterstudenten Built Environment, studenten van andere universiteiten en hogescholen, ingenieursbureau's, leveranciers, bouwers, veiligheidsregio's, etc.
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

 

De expertclass start om 14 uur in gebouw Vertigo, vloer 5, zaal 5.07. De zaal is open vanaf 13:30. Het eerste deel van het programma gaat over de consequenties van de energie transitie voor de brandveiligheid van gebouwen. Na de pauze volgen er enkele korte presentaties van scripties die zijn ingediend voor de scriptieprijs. De middag wordt afgesloten met de  bekendmaking van de genomineerden en een borrel in de Zwarte Doos.

De middag is gratis en interessant voor iedereen die interesse heeft in fire engineering of daar juist mee over wil weten. Aanmelden graag bij Esther Nieuwenkamp (e.nieuwenkamp@peutz.nl).

Nominaties NIPV-VVBA scriptieprijs 2022