U bent hier: Home / Agenda / Expert class 'Next generation' 2015

Expert class 'Next generation' 2015

Net zoals vorig jaar vindt in 2015 op donderdag 10 september de expertclass 'Next Generation'van de Stichting FellowFSE wo2 plaats.
Wanneer 10-09-2015
van 14:00 tot 17:00
Waar TU/e BPS gebouw, Den Dolech 2, Gebouw VERTIGO, Zaal vrt 5.08
Naam
Telefoonnummer 06-54900551
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

In expertclasses presenteert de TU/e nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek en de alledaagse ingenieurspraktijk. Een verbinding ook tussen wetenschappelijk medewerkers en studenten aan de TU/e met de publieke en private partijen die zich met brandveiligheid in bouwwerken en gebouwen bezig houden.


Het hoogtepunt van de expertclass ‘Next Generation’ wordt gevormd door de bekendmaking van de nominaties voor de jaarlijkse VVBA IFV scriptieprijs 2015. Een scriptieprijs voor de meest innovatieve, spraakmakende, relevante of fundamentele master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid.


De Stichting Fellowship FSE WO2 nodigt u van harte uit om kosteloos bij deze expert class aanwezig te zijn. Mogelijk wordt u geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan de verbinding tussen het onderwijs en de praktijk.

en aanmelden (voor 1 september):  fellowfse@nieman.nl

Download hier de uitnodiging met het programma !