U bent hier: Home / Agenda

Agenda

Activiteiten . . . .

Expertclass FSE-Next Generation 2023

In deze expertclass wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en onderzoeken vanuit de TU/e op het gebied van brandveiligheid en fire engineering. Het hoogtepunt van de expertclass wordt gevormd door de nominaties voor de NIPV-VVBA scriptieprijs 2023.
Wanneer 21-04-2023
van 13:30 tot 17:30
Waar TU Eindhoven, gebouw Vertigo
Naam
Deelnemers bachelor en masterstudenten Built Environment, studenten van andere universiteiten en hogescholen, ingenieursbureau's, leveranciers, bouwers, veiligheidsregio's, etc.
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

 

De expertclass start om 14 uur in gebouw Vertigo, vloer 5, zaal 5.07. De zaal is open vanaf 13:30. Het eerste deel van het programma gaat over de consequenties van de energie transitie voor de brandveiligheid van gebouwen. Na de pauze volgen er enkele korte presentaties van scripties die zijn ingediend voor de scriptieprijs. De middag wordt afgesloten met de  bekendmaking van de genomineerden en een borrel in de Zwarte Doos.

De middag is gratis en interessant voor iedereen die interesse heeft in fire engineering of daar juist mee over wil weten. Aanmelden graag bij Esther Nieuwenkamp (e.nieuwenkamp@peutz.nl).

Nominaties NIPV-VVBA scriptieprijs 2022

Fire Safety & Science Congress 2023

Yearly International Fire Safety and Science Congress, organized by NIPV in Arnhem.
Wanneer 07-06-2023 09:00 tot
08-06-2023 18:00
Waar NIPV Fire Service Academy, Arnhem NL
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Two days of interesting lectures and workshops by different speakers and researchers from all over Europe. See full program at the NIPV website. Several contributions from TU/e. The Congress is also sponsored by the foundation FellowFSE-wo2.

Masterclass Brandveiligheid van parkeergarages

Masterclass voor de Brandpreventie-Academy. De masterclass is bedoeld voor projectmanagers, brandweer, adviseurs, preventiemedewerkers, medewerkers bouw- en woningtoezicht, handhavers, architecten, verzekeraars, installateurs en dergelijke. Kortom: voor iedereen die met de regelgeving van brandveiligheid te maken heeft.
Wanneer 16-03-2023
van 09:00 tot 16:00
Waar De oude Duikenburg - Echteld NL
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

De 1-daagse masterclass “brandveiligheid van parkeergarages” gaat in op projectspecifieke brandveiligheidsconcepten voor parkeergarages. Omdat een parkeergarage een zeer specifieke overige gebruiksfunctie is met goed gedefinieerde bouwkundige kenmerken en brandkenmerken leent het zich bij uitstek voor een projectspecifiek brandveiligheidsconcept. Maar over welke kenmerken hebben we het dan en wat zijn de onzekerheden daarin?

Meer informatie over dit agenda-item

Thomas More International Days - fire risks of energy transition

Guest lecture for 2nd-year buiding and architecture students during the International Days of Thomas More University of applied sciences (Belgium). The focus of the guest lecture will be new fire risks, due to energy transition in the built environment. Creating timber buildings, using PV panels and biobased insulation material will introduce new fire risks, not prevented by the building code.
Wanneer 15-03-2023
van 09:00 tot 16:00
Waar Thomas More - Campus Geel
Naam
Deelnemers Thomas More bachelor students building and architecture.
Other students are also welcome, in that case please contact Ruud van Herpen
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Guest lecture fire safety of buildings, taking into account energy transition. Bachelor students Building and Architecture are invited!

Meer informatie over dit agenda-item

gearchiveerd onder: , ,