U bent hier: Home / Agenda

Agenda

Activiteiten . . . .

Brandpreventie Congres - FSE

De derde dag van het Brandpreventie Congres van de Brandpreventie Academy is gereserveerd voor fire safety engineering. Ruud van Herpen houdt daar een presentatie over de brandrisico's van biobased bouwmaterialen.
Wanneer 17-10-2024
van 09:00 tot 17:00
Waar Echteld
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Meer informatie over dit agenda-item

Expertclass 'FSE - Next Generation' 2024

Expertclass met stand van zaken van onderzoeken aan de TU/e en de bekendmaking van de nominaties van de NIPV-VVBA scriptieprijs 2024. En natuurlijk een informele borrel achteraf!
Wanneer 22-05-2024
van 13:30 tot 17:30
Waar TU Eindhoven, Vertigo Building
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal


Expertclass FSE

Op 22 mei 2024 presenteren de stichting FellowFSE (TU Eindhoven) en de VVBA (Vereniging van Brandveiligheid Adviseurs) in een expertclass nieuwe ontwikkelingen, visies en trends op het gebied van brandveiligheid en fire-engineering. Daarmee wordt een verbinding gemaakt tussen wetenschappelijk onderzoek, brandpreventie en brandrepressie. Het hoogtepunt van de expertclass ‘FSE – Next Generation’ wordt gevormd door de bekendmaking van de nominaties voor de VVBA-NIPV scriptieprijs 2024. De scriptieprijs voor de meest innovatieve, spraakmakende en relevante master- of bachelorthesis betreffende brandveiligheid.

Voor wie

De Stichting FellowFSE en de VVBA nodigen elke geïnteresseerde van harte uit om kosteloos bij deze expertclass aanwezig te zijn. De expertclass is interessant voor bachelor- en masterstudenten, onderzoekers, ingenieurs, adviseurs, leveranciers en fabrikanten, aannemers, brandweer, veiligheidsregio’s, etc.

 

Aanmelden voor deelname

International Fire Safety and Science Congress

FSS Congress, organized by the Dutch Institute of Public Safety (NIPV) in Arnhem. With contributions of FellowFSE from TU Eindhoven on fire risks of energy transition. International speakers and workshops, with latest insights of Prevention en Suppression. The congress aims to connect prevention and suppression.
Wanneer 05-06-2024 08:30 tot
06-06-2024 17:30
Waar Fire Service Acadeny - Arnhem
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Meer informatie over dit agenda-item

gearchiveerd onder: , ,